Info vedr. nyt Sognehus.

Nyt om Sognegården

Sognegården ved Bryndum Kirke er nu kommet et lille skridt nærmere.

Esbjerg Kommunes Plan & Miljøudvalg har nemlig den 18. august godkendt forslaget til lokalplan for en ny sognegård i Bryndum. Lokalplanforslaget skal nu i offentlig høring i 8 uger. Herefter venter en endelig behandling af eventulle høringssvar inden lokalplanen kan forlægges byrådet til endelig godkendelse.

Det betyder, at sognegården forhåbentligt kan udsendes i en arkitektkonkurrence sidst på året, så byggeriet kan komme igang efter sommerferien 2016.

Lokalplanforslaget vil, når den er offentliggjort, kunne ses på Esbjerg Kommunes hjemmeside på følgende link: http://www.esbjergkommune.dk/borger/kommune–og-byplan/lokalplaner/lokalplaner–(forslag–vedtagne–prioritering).aspx

Menighedsrådet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *